Schutting Kamerik

Op het net aan het kijken voor een nieuwe schutting Kamerik? Prins schuttingen kan de schutting Kamerik op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schutting Kamerik vakkundig en vlot voor u. Het plaatsen van een een schutting Kamerik kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kamerik

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Kamerik, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin gewoonlijk afwijkend zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Kamerik erg gewild, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor deze soort schutting. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor schuttingen Kamerik. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Kamerik.

Tuinschermen Kamerik

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Kamerik

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Kamerik die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Kamerik.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Kamerik is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Kamerik die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Kamerik? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen Kamerik. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Kamerik gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Kamerik

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Kamerik is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner geworden met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Kamerik

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
U kan kiezen uit meerdere soorten tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Biezelinge
schutting Bladel
schutting Arcen
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Havelte
schutting Den Bosch
schutting Huister Heide
schutting Heusden
schutting Beek en Donk
schutting Ouddorp
schutting Holwerd
schutting Tweede Exloërmond