Schutting Kamerik

Op het web aan het kijken voor een nieuwe schutting in Kamerik? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting. We kunnen doorgaans binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Kamerik

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Erfafscheiding plaatsen Kamerik.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Kamerik is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze erfafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin bij u in Kamerik.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Kamerik. Het was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Kamerik zetten:

Schutting soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Kamerik

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Wageningen
schutting Stiens
schutting Beegden
schutting Moordrecht
schutting Haaksbergen
schutting Mill
schutting Maasdam
schutting Mijdrecht
schutting Leuth
schutting Zaltbommel
schutting Doorn
schutting Blaricum