Schutting Nederokkerzeel

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Nederokkerzeel? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Nederokkerzeel. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schutting is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nederokkerzeel

Wij werken alleen met bedreven personeel die niets anders verrichten dan het zetten van schuttingen Nederokkerzeel. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin gewoonlijk anders zijn. Wij zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Nederokkerzeel erg populair, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor deze categorie schutting. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de klanten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor schuttingen Nederokkerzeel. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Nederokkerzeel.

Tuinschermen Nederokkerzeel

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Nederokkerzeel

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Nederokkerzeel: Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Nederokkerzeel die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Nederokkerzeel.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Nederokkerzeel is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Nederokkerzeel zult tegenkomen voor uw woning in Nederokkerzeel. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin Nederokkerzeel.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Nederokkerzeel.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Nederokkerzeel gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Nederokkerzeel

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Nederokkerzeel nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Nederokkerzeel

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Enkhuizen
schutting Eersel
schutting Mook
schutting Maasdam
schutting Werkendam
schutting Ommen
schutting Egmond-Binnen
schutting Loon op Zand
schutting Benschop
schutting Rossum
schutting Eibergen
schutting Oud-Vossemeer