Schutting Nederokkerzeel

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Nederokkerzeel? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Nederokkerzeel. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nederokkerzeel

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Nederokkerzeel, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

De houten schutting Nederokkerzeel vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Nederokkerzeel bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Nederokkerzeel.

Tuin schermen Nederokkerzeel

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Nederokkerzeel

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Nederokkerzeel.

Een schutting plaatsen Nederokkerzeel hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Nederokkerzeel is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Nederokkerzeel zult aantreffen voor uw woning in Nederokkerzeel. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Nederokkerzeel? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die we zetten Nederokkerzeel. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Schuttingen Nederokkerzeel van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Nederokkerzeel

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Nederokkerzeel is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Nederokkerzeel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Nederokkerzeel

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hardegarijp
schutting Avenhorn
schutting Kessel
schutting Heerde
schutting Vollenhove
schutting Zeeland
schutting Venhuizen
schutting Zeeland
schutting Reusel
schutting Heerenveen
schutting Grootebroek
schutting Benschop