Schutting Lonneker

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Lonneker? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting. Het zetten van een schutting bij u in Lonneker kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u zeker van een goed eindproduct met juiste garanties. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Lonneker

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. De palen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen Lonneker.

Een schutting kopen in Lonneker hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Lonneker is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting zal tegenkomen bij u in Lonneker. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij bij u in Lonneker eerder een erfafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Erfafscheiding kopen Lonneker. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! De navolgende fraaie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Lonneker.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton Schutting van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Beton erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Lonneker

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk.

Poortdeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuindeuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Warffum
schutting Kamerik
schutting Slagharen
schutting Baexem
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Biezelinge
schutting Oostburg
schutting Milheeze
schutting Nuth
schutting Nijmegen
schutting Warnsveld
schutting Rolde