Schutting Renswoude

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Renswoude? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Renswoude. Het plaatsen van een schutting Renswoude kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinafscheiding.

Schutting Renswoude

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen Renswoude bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinafscheiding die jaren lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Renswoude.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Renswoude is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Renswoude. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Wellicht hebben we Renswoude eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die we plaatsen Renswoude. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Tuinafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Renswoude

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Middenmeer
schutting Westzaan
schutting Dommelen
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Zuidbroek
schutting Hillegom
schutting Berkel-Enschot
schutting Heeten
schutting Drogeham
schutting Heythuysen
schutting Hellevoetsluis
schutting Oirschot