Schutting Renswoude

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Renswoude? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het zetten van erfafscheidingen. We kunnen doorgaans binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen bent u zeker van een goed eindproduct met goede garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Renswoude

De houten erfafscheiding gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Renswoude.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin in Renswoude is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting zal tegenkomen bij u in Renswoude. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 71% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Renswoude? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Renswoude.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Beton erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Renswoude

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Heerhugowaard
schutting Doorwerth
schutting Erp
schutting Giesbeek
schutting Echt
schutting Oude Pekela
schutting Aalst
schutting Staphorst
schutting Rolde
schutting Zuidwolde
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Schagen