Schutting Renswoude

Op zoek naar een luxe schutting Renswoude? Prins schuttingen kan uw schuttingen Renswoude leveren of installeren de nieuwe schuttingen Renswoude bekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Renswoude

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Renswoude bent u zeker van een eerlijk resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls anders zijn. We plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De palen van dit type schutting Renswoude zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Renswoude.

Tuinschermen Renswoude

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Renswoude

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Renswoude.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Renswoude is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlot een schutting Renswoude die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Renswoude.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Renswoude. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u alle schuttingen die wij zetten Renswoude. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Renswoude van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Renswoude

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor betonschuttingen Renswoude. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Renswoude

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kan kiezen uit meerdere type poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hattem
schutting Monster
schutting Rockanje
schutting Maastricht
schutting Woubrugge
schutting Raamsdonksveer
schutting Veendam
schutting Breda
schutting Liempde
schutting Middelstum
schutting Zeeland
schutting Winschoten