Schutting Renswoude

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting Renswoude? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting Renswoude. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Renswoude

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schutting Renswoude. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Renswoude erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor deze soort schutting. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor schuttingen Renswoude. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Renswoude.

Tuin schermen Renswoude

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Renswoude

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Renswoude.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Renswoude is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al snel een tuinschutting Renswoude die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 73% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een adres Renswoude.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! De volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Renswoude.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen Renswoude gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Renswoude

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor beton schutting Renswoude. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Renswoude

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Waalre
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Wijk en Aalburg
schutting Deest
schutting Leiden
schutting Vlissingen
schutting Schagen
schutting Naaldwijk
schutting ‘t Harde
schutting Borger
schutting Velserbroek
schutting Nuland