Schutting Langerak

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Langerak? Prins schuttingen kan uw schutting leveren of zetten de nieuwe schutting deskundig en vlot voor u. We kunnen meestal binnen 15 dagen een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen kunnen de schutting perfect monteren. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We zetten uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Langerak

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags zoeken minder mensen voor dit type schutting. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Erfafscheiding kopen Langerak.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Langerak is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting zal aantreffen bij u in Langerak. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze consumenten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de erfafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres bij u in Langerak? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of erfafscheiding bij u in Langerak zetten:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Langerak

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Doesburg
schutting Hulsen
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Kessel
schutting Zeist
schutting Weerselo
schutting Uddel
schutting Alblasserdam
schutting Dalfsen
schutting Egmond-Binnen
schutting Volendam
schutting Nieuwveen