Schutting Langerak

Op het net aan het kijken voor een beton schutting Langerak? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Langerak. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Langerak

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Langerak, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans anders zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Langerak erg populair, hedendaags zoeken minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Langerak.

Tuinschermen Langerak

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Langerak

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Langerak: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Langerak.

Een tuinafscheiding plaatsen Langerak hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Langerak is nu erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Langerak. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Wellicht hebben wij Langerak voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Langerak. Het was nog nooit zo makkelijk! Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Langerak.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schuttingen Langerak.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Langerak

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor beton schutting Langerak. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Langerak heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Langerak

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oud Gastel
schutting Oldebroek
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Ederveen
schutting Elspeet
schutting Heerde
schutting Deil
schutting Middelsluis
schutting Wijk aan Zee
schutting Groningen
schutting Slochteren
schutting Amersfoort