Schutting Langerak

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Langerak? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Langerak. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het plaatsen van de schutting is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Langerak

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Langerak bent u verzekerd van een goed resultaat met juiste garanties. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin gewoonlijk verschillend zijn. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Langerak gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. De basis van dit type tuinafscheidingen Langerak bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Langerak.

Tuinschermen Langerak

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Langerak

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Langerak.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Langerak is nu erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Langerak. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Mogelijk hebben we Langerak voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! De volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Langerak.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Langerak van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Langerak

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Langerak niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Langerak

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wierden
schutting Havelte
schutting Beek en Donk
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Rijsoord
schutting Sneek
schutting Woubrugge
schutting Lopik
schutting Gorredijk
schutting Hoogkerk
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Heel