Schutting Boom

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Boom? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Boom. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het monteren van de schuttingen is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Boom

Onze ervaren bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Boom foutloos zetten. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke tuin dikwijls ongelijk zijn. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Boom erg populair, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor schuttingen Boom. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Boom.

Tuin schermen Boom

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Boom

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Boom uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Boom die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Boom.

Een schutting kopen Boom hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Boom is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting Boom zal aantreffen voor uw woning in Boom. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Boom? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Boom. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Boom van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Boom

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat een betonschutting Boom is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Boom heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Boom

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 230cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maasland
schutting Nieuwendijk
schutting Anna-Paulowna
schutting Tubbergen
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Deurne
schutting Wijchen
schutting Beesel
schutting Eijsden
schutting Franeker
schutting Boxtel
schutting Heerhugowaard