Schutting Vroomshoop

Op zoek naar een moderne schutting Vroomshoop? Prins schuttingen kan de schutting Vroomshoop op locatie brengen of monteren uw nieuwe schutting Vroomshoop vakkundig en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vroomshoop

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Vroomshoop, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

De houten schuttingen Vroomshoop vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de klanten. De palen van deze soort tuinafscheiding Vroomshoop zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom bijzonder bestemd voor schuttingen Vroomshoop. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Vroomshoop.

Tuin schermen Vroomshoop

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Vroomshoop

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Vroomshoop: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen Vroomshoop.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Vroomshoop is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een schutting Vroomshoop die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Vroomshoop.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Vroomshoop.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Vroomshoop gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout en Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Vroomshoop

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Vroomshoop nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Vroomshoop heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Vroomshoop

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 270cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Haps
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Roermond
schutting Soesterberg
schutting Heenvliet
schutting Appelscha
schutting Biezelinge
schutting Zuidhorn
schutting Markelo
schutting Scheemda
schutting Kruisland