Schutting Vroomshoop

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Vroomshoop? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting. We kunnen doorgaans binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen zetten kunnen de houten schutting perfect plaatsen. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Vroomshoop

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor dit type schutting. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom buitengewoon geschikt voor schuttingen. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Vroomshoop.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin in Vroomshoop is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting zal tegenkomen bij u in Vroomshoop. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Wellicht hebben we bij u in Vroomshoop voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de erfafscheidingen die wij zetten in Vroomshoop. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Vroomshoop

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Tuindeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Dinxperlo
schutting Meerssen
schutting Sint Annaparochie
schutting Elst
schutting Beek
schutting Meppel
schutting Made
schutting Kockengen
schutting Deventer
schutting Almkerk
schutting IJsselmuiden
schutting Lith