Schutting Bonheiden

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een hout beton schutting Bonheiden? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Bonheiden. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bonheiden

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Bonheiden foutloos monteren. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Bonheiden vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Bonheiden bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door uiterst geschikt voor tuinafscheidingen Bonheiden. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Bonheiden.

Tuin schermen Bonheiden

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Bonheiden

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Bonheiden die jaren lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Bonheiden.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Bonheiden is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Bonheiden. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres Bonheiden? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Bonheiden. Dat was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Bonheiden plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Bonheiden van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Bonheiden

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de beton schutting Bonheiden is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Bonheiden

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
U kunt een keuze maken uit meerdere type tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwendijk
schutting Huijbergen
schutting Hoogerheide
schutting Heukelum
schutting Diepenveen
schutting Breskens
schutting Meerlo
schutting Andel
schutting Poortugaal
schutting Koudum
schutting Gorssel
schutting Rolde