Schutting Bonheiden

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Bonheiden? Prins schuttingen kan de schuttingen Bonheiden leveren of monteren uw nieuwe schutting Bonheiden vakkundig en snel voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bonheiden

Onze bedreven bouwers die niks anders doen dan schuttingen plaatsen, kunnen de schutting Bonheiden perfect monteren. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De fundering van dit type schuttingen Bonheiden bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonnen paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Bonheiden.

Tuin schermen Bonheiden

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Bonheiden

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Bonheiden die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Bonheiden.

Een schutting kopen Bonheiden hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Bonheiden is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een tuinschutting Bonheiden die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze klanten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Wellicht hebben wij Bonheiden eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Bonheiden.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Bonheiden van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Bonheiden

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de beton schutting Bonheiden is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur Bonheiden

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oudewater
schutting Groot-Ammers
schutting Julianadorp
schutting Poortugaal
schutting Middelbeers
schutting Alphen
schutting Standdaarbuiten
schutting Menaldum
schutting Huister Heide
schutting Sint Jansteen
schutting Veendam
schutting Ulrum