Schutting Hazerswoude-Dorp

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Hazerswoude-Dorp? Prins schuttingen kan uw schutting leveren of installeren de nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Het zetten van een schutting bij u in Hazerswoude-Dorp kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk verschillend zijn. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Hout beton Schutting Hazerswoude-Dorp

Een houten schutting gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Erfafscheiding plaatsen Hazerswoude-Dorp.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin in Hazerswoude-Dorp is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een erfafscheiding die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Hazerswoude-Dorp.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we plaatsen in Hazerswoude-Dorp. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Hazerswoude-Dorp

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Hengelo
schutting Heech
schutting Kaatsheuvel
schutting Geffen
schutting Mierlo
schutting Kampen
schutting Ursem
schutting Tholen
schutting Mierlo
schutting Haps
schutting Egmond aan Zee
schutting Rijen