Schutting Hazerswoude-Dorp

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Hazerswoude-Dorp? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Hazerswoude-Dorp. Het zetten van een een schutting Hazerswoude-Dorp kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hazerswoude-Dorp

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Hazerswoude-Dorp, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin altijd ongelijk zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Hazerswoude-Dorp vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Hazerswoude-Dorp.

Tuinschermen Hazerswoude-Dorp

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Hazerswoude-Dorp

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Hazerswoude-Dorp.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Hazerswoude-Dorp is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een schutting Hazerswoude-Dorp die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Hazerswoude-Dorp.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die we leveren Hazerswoude-Dorp. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting Hazerswoude-Dorp.

Semi luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Hazerswoude-Dorp

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Hazerswoude-Dorp is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Hazerswoude-Dorp heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Hazerswoude-Dorp

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Valkenburg
schutting Voerendaal
schutting Leende
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Gendt
schutting Erp
schutting Alblasserdam
schutting Ulft
schutting Herwijnen
schutting De Lutte
schutting Opperdoes
schutting Opperdoes