Schutting Hazerswoude-Dorp

Op zoek naar een moderne schutting Hazerswoude-Dorp? Prins schuttingen kan de schuttingen Hazerswoude-Dorp op locatie brengen of installeren uw nieuwe schuttingen Hazerswoude-Dorp vakkundig en vlot voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hazerswoude-Dorp

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Hazerswoude-Dorp bent u zeker van een degelijk resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Hazerswoude-Dorp.

Tuin schermen Hazerswoude-Dorp

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Hazerswoude-Dorp

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Hazerswoude-Dorp die zeer lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Hazerswoude-Dorp.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Hazerswoude-Dorp is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google en u treft al snel een tuinschutting Hazerswoude-Dorp die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de consumenten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres Hazerswoude-Dorp? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Hazerswoude-Dorp plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Hazerswoude-Dorp gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Hazerswoude-Dorp

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Hazerswoude-Dorp is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Poort Hazerswoude-Dorp

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wierden
schutting Beuningen
schutting Hulsberg
schutting Groot-Ammers
schutting Aarle-Rixtel
schutting Biezelinge
schutting Meppel
schutting Gendt
schutting Best
schutting Erica
schutting Mijdrecht
schutting Maurik