Schutting Westmeerbeek

Op het net aan het zoeken voor een luxe schutting Westmeerbeek? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting Westmeerbeek. Het plaatsen van een een schutting Westmeerbeek kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Westmeerbeek

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Westmeerbeek bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met goede garanties. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Westmeerbeek bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door uiterst bestemd voor schuttingen Westmeerbeek. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Westmeerbeek.

Tuinschermen Westmeerbeek

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Westmeerbeek

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Westmeerbeek: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Westmeerbeek.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Westmeerbeek is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting Westmeerbeek zult tegenkomen voor uw woning in Westmeerbeek. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Misschien hebben we Westmeerbeek eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Westmeerbeek. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we leveren Westmeerbeek. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schuttingen Westmeerbeek.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Westmeerbeek

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Westmeerbeek nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Westmeerbeek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Westmeerbeek

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kesteren
schutting Bathmen
schutting Vorden
schutting Streefkerk
schutting Opheusden
schutting Sevenum
schutting Bocholtz
schutting Sint Michielsgestel
schutting Grootegast
schutting Blijham
schutting Oud-Beijerland
schutting Berlicum