Schutting Nederweert

Op zoek naar een hout beton schutting Nederweert? Wij kunnen uw schuttingen Nederweert bezorgen of monteren de nieuwe schutting Nederweert bekwaam en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nederweert

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Nederweert, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin vaak ongelijk zijn. Wij bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Nederweert erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor deze soort schutting. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. De palen van deze soort tuinafscheiding Nederweert zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Nederweert.

Tuinschermen Nederweert

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Nederweert

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Nederweert.

Een schutting kopen Nederweert hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Nederweert is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Nederweert zal vinden voor uw woning in Nederweert. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin Nederweert.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting Nederweert plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Nederweert van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Nederweert

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Nederweert is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Nederweert

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Berghem
schutting Dussen
schutting Middelstum
schutting Weerselo
schutting Oud Gastel
schutting Oirschot
schutting Standdaarbuiten
schutting Kerkdriel
schutting Mierlo
schutting Leuth
schutting Den Bosch
schutting Venlo