Schutting Nederweert

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Nederweert? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting. We kunnen meestal binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Nederweert

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor erfafscheidingen. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe erfafscheiding. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Nederweert.

Een schutting plaatsen in Nederweert hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Nederweert is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting zult aantreffen bij u in Nederweert. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van de schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Nederweert? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting bij u in Nederweert plaatsen:

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Nederweert

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor schuttingmaterialen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Poort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Rockanje
schutting Fijnaart
schutting Gerwen
schutting Willemstad
schutting Eemnes
schutting Emmen
schutting Brummen
schutting Kockengen
schutting ‘s-Gravenpolder
schutting Ospel
schutting Breedeweg