Schutting Liezele

Op zoek naar een beton schutting Liezele? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Liezele. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Liezele

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Liezele correct plaatsen. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Liezele vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote voordeel van deze schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Liezele.

Tuinschermen Liezele

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Liezele

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Liezele die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Liezele.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Liezele is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een schutting Liezele die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Liezele.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Deze navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Liezele.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Liezele gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Liezele

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Liezele nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren!

Poort Liezele

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit diverse modellen poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 220cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wijlre
schutting Doorn
schutting Klimmen
schutting Wanssum
schutting Oisterwijk
schutting Born
schutting Gasselternijveen
schutting Maasdam
schutting Berg
schutting Middelbeers
schutting Ter Aar
schutting Best