Schutting Liezele

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting Liezele? Wij kunnen uw schutting Liezele bezorgen of zetten de nieuwe schuttingen Liezele deskundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Liezele

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Liezele bent u zeker van een goed eindproduct met uitstekende garanties. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Liezele vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de klanten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Liezele zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Liezele.

Tuin schermen Liezele

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Liezele

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Liezele.

Een tuinafscheiding kopen Liezele hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Liezele is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Liezele. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze klanten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres Liezele? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Liezele.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Liezele van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Liezele

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Liezele niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Liezele heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Liezele

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Huijbergen
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Philippine
schutting Heeze
schutting Wanssum
schutting Haastrecht
schutting Oosterwolde
schutting Son
schutting Wehl
schutting Klundert
schutting Luyksgestel
schutting Berlikum