Schutting Malden

Op zoek naar een beton schutting bij u in Malden? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of monteren de nieuwe schutting vakkundig en snel voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het monteren van de erfafscheiding is ongeveer 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Malden

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de klanten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Malden.

Een erfafscheiding plaatsen in Malden hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Malden is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Wellicht hebben wij bij u in Malden voorheen een erfafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! De navolgende moderne erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Malden.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Malden

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Poortdeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 210cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Vijfhuizen
schutting Sluis
schutting Diessen
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Makkum
schutting Schaijk
schutting Hoofddorp
schutting Rijsbergen
schutting Bergen
schutting Raalte
schutting Venlo
schutting Breugel