Schutting Malden

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Malden? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Malden. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de schutting is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Malden

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Malden bent u zeker van een eerlijk resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal afwijkend zijn. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

De houten schutting Malden vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door bijzonder bestemd voor tuinafscheidingen Malden. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Malden.

Tuin schermen Malden

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Malden

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Malden.

Een schutting plaatsen Malden hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Malden is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een tuinschutting Malden die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie tuin Malden.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Schutting kopen Malden. Dat was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Malden zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Tuinschutting Malden gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Malden

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Malden niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Malden heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Malden

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oisterwijk
schutting De Zilk
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Oirschot
schutting Kollum
schutting Cuijk
schutting Wijk en Aalburg
schutting Pijnacker
schutting Harskamp
schutting Zuidbroek
schutting Soerendonk
schutting Dodewaard