Schutting Elspeet

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting in Elspeet? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen. Het zetten van een schutting bij u in Elspeet kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen zetten kunnen de houten schutting correct zetten. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin vaak verschillend zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Elspeet

De houten erfafscheiding gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom buitengewoon bestemd voor erfafscheidingen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Elspeet.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Elspeet is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Elspeet. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Elspeet.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die wij zetten in Elspeet. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Elspeet

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de schuttingpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit verscheidene soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten poort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Rilland
schutting Montfort
schutting Ravenstein
schutting Hoevelaken
schutting Losser
schutting Baexem
schutting Oosthuizen
schutting Dokkum
schutting Driel
schutting Holwerd
schutting Heinenoord
schutting Wierden