Schutting Elspeet

Op zoek naar een beton schutting Elspeet? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting Elspeet deskundig en snel voor u. Het zetten van een tuinafscheiding Elspeet kan normaliter binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niets anders uitvoeren dan tuinafscheidingen monteren kunnen de schutting correct monteren. Iedere achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Schutting Elspeet

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinafscheiding kopen Elspeet.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Elspeet is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Elspeet. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Misschien hebben we Elspeet eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Deze navolgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Elspeet.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Elspeet

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk.

Poort

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 210cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Zuidhorn
schutting Klimmen
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Milsbeek
schutting Staphorst
schutting Sint Philipsland
schutting Hoevelaken
schutting Emmen
schutting Nieuwerkerk
schutting Niekerk
schutting Engelen
schutting Uithoorn