Schutting Gaasbeek

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Gaasbeek? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Gaasbeek. Het plaatsen van een een schutting Gaasbeek kan gewoonlijk binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gaasbeek

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Gaasbeek bent u zeker van een eerlijk eindproduct met juiste garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Gaasbeek vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting Gaasbeek zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Gaasbeek.

Tuinschermen Gaasbeek

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Gaasbeek

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Gaasbeek.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Gaasbeek is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Gaasbeek. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Gaasbeek.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Gaasbeek bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schutting Gaasbeek.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Gaasbeek

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Gaasbeek. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Gaasbeek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Gaasbeek

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wervershoof
schutting Linne
schutting Loon op Zand
schutting Dalfsen
schutting Eefde
schutting Nijnsel
schutting Gerwen
schutting Hardenberg
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Geldermalsen
schutting Rheden
schutting Weerselo