Schutting Gaasbeek

Op het web aan het kijken voor een nieuwe schutting Gaasbeek? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Gaasbeek. Het bouwen van een schuttingen Gaasbeek kan meestal binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gaasbeek

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Gaasbeek bent u zeker van een eerlijk eindproduct met uitstekende garanties. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Gaasbeek.

Tuinschermen Gaasbeek

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Gaasbeek

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Gaasbeek.

Een tuinafscheiding kopen Gaasbeek hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Gaasbeek is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Gaasbeek zult tegenkomen voor uw woning in Gaasbeek. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben we Gaasbeek eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Gaasbeek. Het was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende type schuttingen of schutting Gaasbeek zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Gaasbeek.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Gaasbeek

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Gaasbeek nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner geworden met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Gaasbeek

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit diverse type tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bergentheim
schutting Best
schutting Harskamp
schutting Hoogkerk
schutting Hallum
schutting Nijmegen
schutting Sint Jansteen
schutting Kerkrade
schutting Zuidland
schutting Laren
schutting Opmeer
schutting Tilburg