Schutting Loenen

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Loenen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Loenen. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Loenen

We werken uitsluitend met ervaren medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schutting Loenen. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Loenen vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de consumenten. Het grote voordeel van deze schutting is dat de palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor zeer bestemd voor tuinafscheidingen Loenen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Loenen.

Tuinschermen Loenen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Loenen

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Loenen: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Loenen.

Een schutting plaatsen Loenen hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Loenen is nu erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Loenen. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 70% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een tuin Loenen.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Loenen. Het was nog nooit zo eenvoudig! De volgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Loenen.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Loenen.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Loenen

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Loenen niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Loenen

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt kiezen uit verschillende modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Putte
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Aalden
schutting Emmen
schutting Bergentheim
schutting Rhenen
schutting Poeldijk
schutting Druten
schutting Dieren
schutting Noordwijkerhout
schutting Doesburg
schutting Scherpenisse