Schutting Loenen

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Loenen? Prins schuttingen kan uw schutting op locatie brengen of zetten uw nieuwe schutting vakbekwaam en snel voor u. Het monteren van een schutting bij u in Loenen kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met ervaren medewerkers die niks anders doen dan het bouwen van erfafscheidingen. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Loenen

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor schuttingen. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuin scherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Erfafscheiding kopen Loenen.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Loenen is nu erg handig. Zoek het op in Google en u treft al snel een schutting die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Loenen.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Loenen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die wij leveren in Loenen. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Loenen

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Angeren
schutting Diepenheim
schutting Rhoon
schutting Loon op Zand
schutting Biddinghuizen
schutting Raamsdonk
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Streefkerk
schutting Hasselt
schutting Klimmen
schutting Tweede Exloërmond
schutting Moergestel