Schutting Kortessem

Op zoek naar een hout beton schutting Kortessem? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Kortessem. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kortessem

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting Kortessem, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Kortessem.

Tuinschermen Kortessem

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Kortessem

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Kortessem uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Kortessem: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Kortessem.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Kortessem is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Kortessem. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een adres Kortessem.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Kortessem. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Kortessem.

Semi luxe schutting van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Kortessem

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Kortessem. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Poort Kortessem

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 210cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Brummen
schutting Breukelen
schutting Boxtel
schutting Leuth
schutting Appelscha
schutting Milsbeek
schutting Holten
schutting Oost-Souburg
schutting Makkum
schutting Dalfsen
schutting Angeren
schutting Kerkdriel