Schutting Nieuwerkerk

Op het web aan het zoeken voor een luxe schutting in Nieuwerkerk? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. Het zetten van een schutting bij u in Nieuwerkerk kan meestal binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen zetten kunnen de schutting perfect monteren. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin meestal verschillend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

Hout beton Schutting Nieuwerkerk

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. De palen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Erfafscheiding plaatsen Nieuwerkerk.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Nieuwerkerk is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al gauw een schutting die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Nieuwerkerk? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Erfafscheiding kopen Nieuwerkerk. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting bij u in Nieuwerkerk bouwen:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Nieuwerkerk

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
U kunt een keuze maken uit diverse soorten tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Sint Jansteen
schutting Eerbeek
schutting West-Terschelling
schutting Druten
schutting Alverna
schutting Oostvoorne
schutting Wouw
schutting Dinteloord
schutting Kloosterzande
schutting Lisserbroek
schutting Nijkerkerveen
schutting Sint Annaland