Schutting Erps-Kwerps

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Erps-Kwerps? Wij kunnen de schutting Erps-Kwerps leveren of monteren uw nieuwe schutting Erps-Kwerps deskundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Erps-Kwerps

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Erps-Kwerps, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Erps-Kwerps bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Erps-Kwerps. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Erps-Kwerps.

Tuinschermen Erps-Kwerps

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Erps-Kwerps

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Erps-Kwerps die zeer lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Erps-Kwerps.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Erps-Kwerps is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Erps-Kwerps zult vinden voor uw woning in Erps-Kwerps. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of vraag ons om een tuin Erps-Kwerps.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die we zetten Erps-Kwerps. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Erps-Kwerps van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Erps-Kwerps

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor betonschuttingen Erps-Kwerps. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Erps-Kwerps heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Erps-Kwerps

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ooltgensplaat
schutting Thorn
schutting Epe
schutting Holten
schutting Dalen
schutting Huister Heide
schutting Zuidhorn
schutting Geldermalsen
schutting Asten
schutting ‘t Veld
schutting Loenen
schutting Millingen aan de Rijn