Schutting Erps-Kwerps

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting Erps-Kwerps? Prins schuttingen kan de schuttingen Erps-Kwerps op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schutting Erps-Kwerps deskundig en snel voor u. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Erps-Kwerps

We werken enkel met ervaren personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen Erps-Kwerps. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Erps-Kwerps erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor dit type schutting. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De fundering van dit type tuinafscheidingen Erps-Kwerps bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een beton paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Erps-Kwerps.

Tuin schermen Erps-Kwerps

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Erps-Kwerps

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Erps-Kwerps uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Erps-Kwerps.

Een schutting plaatsen Erps-Kwerps hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Erps-Kwerps is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste tuinafscheiding Erps-Kwerps zult aantreffen voor uw woning in Erps-Kwerps. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 70% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een adres Erps-Kwerps.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Erps-Kwerps. Het was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Erps-Kwerps. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Erps-Kwerps van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Erps-Kwerps

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Erps-Kwerps is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Erps-Kwerps

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poort waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zeeland
schutting Schoorl
schutting Amerongen
schutting Someren
schutting Alblasserdam
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Ruurlo
schutting Hengelo
schutting Opperdoes
schutting Nibbixwoud
schutting Hoogerheide
schutting Almere-Buiten