Schutting Dreef

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Dreef? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting Dreef. Het bouwen van een schutting Dreef kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van tuinafscheidingen. Het is relevant dat de tuinafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Schutting Dreef

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De palen van dit type schutting Dreef zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinafscheiding, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinafscheiding uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Dreef.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Dreef is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting zal vinden Dreef. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle tuinafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een adres Dreef.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Dreef.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Dreef

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Neer
schutting Liessel
schutting Maastricht
schutting Bleiswijk
schutting Coevorden
schutting Holten
schutting Eibergen
schutting Strijen
schutting Alverna
schutting Werkendam
schutting Achterveld
schutting Cothen