Schutting Dreef

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een luxe schutting Dreef? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Dreef. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dreef

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Dreef, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin altijd afwijkend zijn. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Dreef vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De palen van dit type schutting Dreef zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Dreef. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Dreef.

Tuin schermen Dreef

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Dreef

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Dreef.

Een schutting plaatsen Dreef hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Dreef is hedendaags erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Dreef. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of verzoek ons om een referentie adres Dreef.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die we zetten Dreef. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Dreef gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Dreef

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor beton schutting Dreef. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Dreef heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Dreef

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Geffen
schutting Alphen
schutting Oeffelt
schutting Tolkamer
schutting Haamstede
schutting Udenhout
schutting Geffen
schutting Elspeet
schutting Maastricht
schutting Den Dolder
schutting Bleiswijk
schutting Nieuwe Pekela