Schutting Binkom

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Binkom? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting Binkom. Het bouwen van een een schutting Binkom kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Binkom

We werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers welke niks anders verrichten dan het bouwen van schuttingen Binkom. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Binkom erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor dit type tuinafscheiding. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Binkom zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Binkom.

Tuinschermen Binkom

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Binkom

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Binkom die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting plaatsen Binkom.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Binkom is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al gauw een schutting Binkom die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Binkom.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die wij leveren Binkom. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Binkom gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Binkom

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Binkom niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te leveren.

Poort Binkom

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Erp
schutting Middenbeemster
schutting Heukelum
schutting Oud Gastel
schutting Tiel
schutting Dongen
schutting Kruiningen
schutting Nieuwkoop
schutting Uithoorn
schutting Roermond
schutting Opperdoes
schutting Grootegast