Schutting Sprundel

Op zoek naar een luxe schutting bij u in Sprundel? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting. We kunnen doorgaans binnen 1 week een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen bent u verzekerd van een eerlijk resultaat met juiste garanties. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Sprundel

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor dit type erfafscheiding. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de klanten. De palen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Erfafscheiding plaatsen Sprundel.

Een erfafscheiding kopen in Sprundel hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Sprundel is nu erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al gauw een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben wij bij u in Sprundel voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Sprundel. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting bij u in Sprundel bouwen:

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout en luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Sprundel

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuindeur op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 250cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Werkhoven
schutting Aduard
schutting Gendt
schutting Rolde
schutting Aarle-Rixtel
schutting Barneveld
schutting Muiden
schutting Engelen
schutting Bennekom
schutting Hulsberg
schutting Bedum
schutting Sint Michielsgestel