Schutting Ekeren

Rond aan het kijken voor een beton schutting Ekeren? Wij zijn de expert van Nederland in het installeren van uw schutting Ekeren. Het zetten van een schuttingen Ekeren kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ekeren

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Ekeren bent u zeker van een degelijk resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke tuin vaak ongelijk zijn. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

De houten schuttingen Ekeren vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Ekeren zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Ekeren.

Tuinschermen Ekeren

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Ekeren

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Ekeren die zeer lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Ekeren.

Een schutting plaatsen Ekeren hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Ekeren is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Ekeren. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin Ekeren.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Ekeren. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Ekeren plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Ekeren van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Ekeren

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor betonschuttingen Ekeren. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Ekeren

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Berlicum
schutting Noordwijk
schutting Bergen
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Den Dungen
schutting Helmond
schutting Sprundel
schutting Merum
schutting Eijsden
schutting Heerlen
schutting Julianadorp
schutting Amsterdam