Schutting Meerle

Op internet aan het zoeken voor een beton schutting Meerle? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Meerle. We kunnen doorgaans binnen 1 week een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met doorgewinterd schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinafscheiding.

Schutting Meerle

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe tuinafscheiding.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinafscheiding kopen Meerle.

Een tuinafscheiding kopen Meerle hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Meerle is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een schutting die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Misschien hebben wij Meerle voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Meerle. Het was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Meerle bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Meerle

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Molenhoek
schutting Hoek van Holland
schutting Steenbergen
schutting Volendam
schutting Tolkamer
schutting Dongen
schutting Almere-Buiten
schutting Oud-Heusden
schutting Waalwijk
schutting Rhoon
schutting Aalsmeer
schutting Volendam