Schutting Meerle

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Meerle? Prins schuttingen kan uw schutting Meerle op locatie brengen of monteren de nieuwe schuttingen Meerle bekwaam en snel voor u. Het monteren van een een schutting Meerle kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Meerle

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Meerle bent u verzekerd van een goed eind resultaat met uitstekende garanties. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor schuttingen Meerle. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Meerle.

Tuin schermen Meerle

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Meerle

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Meerle uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Meerle: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Meerle.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Meerle is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Meerle zult vinden voor uw woning in Meerle. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Misschien hebben we Meerle eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Meerle plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Meerle gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Meerle

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Meerle is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Meerle

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lunteren
schutting Weert
schutting Steenwijk
schutting Volkel
schutting Emmen
schutting Herpen
schutting Ruinerwold
schutting Gorredijk
schutting Bolsward
schutting Rolde
schutting Elst
schutting Hoogkarspel