Schutting Wulmersum

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Wulmersum? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Wulmersum. Het bouwen van een een schutting Wulmersum kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wulmersum

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Wulmersum bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met goede garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Wulmersum vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom zeer geschikt voor schuttingen Wulmersum. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Wulmersum.

Tuinschermen Wulmersum

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Wulmersum

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Wulmersum.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Wulmersum is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al gauw een tuinschutting Wulmersum die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 70% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Wulmersum? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De volgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Wulmersum.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Wulmersum van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Wulmersum

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Wulmersum niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Wulmersum heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Wulmersum

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Alkmaar
schutting Coevorden
schutting Ochten
schutting Diever
schutting Bergum
schutting Oostburg
schutting Zuidlaren
schutting Huister Heide
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Kerkdriel
schutting Rheden
schutting Wemeldinge