Schutting Lieshout

Op het web aan het kijken voor een nieuwe schutting Lieshout? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Lieshout. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schutting is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lieshout

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Lieshout, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

De houten schuttingen Lieshout vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de klanten. Het grote voordeel van deze tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door uitermate bestemd voor schuttingen Lieshout. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Lieshout.

Tuinschermen Lieshout

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Lieshout

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Lieshout uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Lieshout.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Lieshout is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Lieshout. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Wellicht hebben we Lieshout eerder een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Lieshout. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Lieshout gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Lieshout

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor betonschuttingen Lieshout. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Lieshout heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Lieshout

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gaanderen
schutting Zuidwolde
schutting Boskoop
schutting Liempde
schutting Oostzaan
schutting Sint Odiliënberg
schutting Akkrum
schutting Delfzijl
schutting Goedereede
schutting Groet
schutting Midwoud
schutting Lunteren