Schutting Lieshout

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Lieshout? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting. We kunnen meestal binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen zetten kunnen de betonschutting perfect plaatsen. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Lieshout

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Erfafscheiding kopen Lieshout.

Een erfafscheiding kopen in Lieshout hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Lieshout is nu erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al gauw een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Lieshout? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting bij u in Lieshout plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Lieshout

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 210cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Nederweert
schutting Rijsenhout
schutting Lieshout
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Oldenzaal
schutting Wijchen
schutting Oss
schutting Herwijnen
schutting Wamel
schutting Epe
schutting Geesteren