Schutting Heukelum

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting Heukelum? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Heukelum. Het zetten van een een schutting Heukelum kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heukelum

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Heukelum bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met goede garanties. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de bezoekers. De fundering van dit type tuinafscheidingen Heukelum bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Heukelum.

Tuin schermen Heukelum

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Heukelum

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Heukelum.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Heukelum is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Heukelum. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij Heukelum eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Heukelum.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Heukelum gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Heukelum

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor beton schutting Heukelum. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Heukelum

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan kiezen uit verscheidene type poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bergen
schutting Oldebroek
schutting Muiderberg
schutting Heerlen
schutting Westkapelle
schutting Geertruidenberg
schutting Erica
schutting Meerssen
schutting Pannerden
schutting Andijk
schutting Bleiswijk
schutting Heeze