Schutting Heukelum

Op zoek naar een nieuwe schutting Heukelum? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het installeren van schuttingen Heukelum. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heukelum

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Heukelum bent u zeker van een perfect resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Heukelum zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door hoogst geschikt voor tuinafscheidingen Heukelum. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Heukelum.

Tuin schermen Heukelum

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Heukelum

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Heukelum uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Heukelum: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Heukelum.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Heukelum is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al vlot een tuinschutting Heukelum die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 75% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Of vraag ons om een referentie tuin Heukelum.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Schutting kopen Heukelum. Het was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Heukelum. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Heukelum van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Heukelum

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Heukelum is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Heukelum heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Heukelum

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan een keuze maken uit verscheidene type tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Druten
schutting Obdam
schutting Den Dolder
schutting Harderwijk
schutting Warmenhuizen
schutting Ermelo
schutting Hoek
schutting Oenkerk
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Hollandscheveld
schutting Vessem
schutting Dinxperlo