Schutting Heukelum

Op het web aan het kijken voor een beton schutting in Heukelum? Prins schuttingen kan de schutting leveren of installeren de nieuwe schutting bekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de erfafscheiding is ongeveer 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen bent u verzekerd van een goed eindproduct met juiste garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Heukelum

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Bangkirai) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Het tuin scherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Heukelum.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin in Heukelum is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Heukelum. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Heukelum.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende type tuinschutting of erfafscheiding bij u in Heukelum plaatsen:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Heukelum

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Poort

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Koewacht
schutting Ooij
schutting Luyksgestel
schutting Westzaan
schutting Petten
schutting Vlijmen
schutting Middenbeemster
schutting Nijmegen
schutting Lith
schutting Liempde
schutting Stadskanaal
schutting Holten