Schutting Dieteren

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Dieteren? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting Dieteren. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schutting is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dieteren

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Dieteren perfect monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans afwijkend zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Dieteren. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Dieteren.

Tuin schermen Dieteren

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Dieteren

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Dieteren.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Dieteren is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Dieteren. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van de schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Dieteren? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Dieteren bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Dieteren gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Dieteren

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Dieteren nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Dieteren

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit verscheidene soorten poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Enter
schutting Schinveld
schutting Wijlre
schutting Losser
schutting Montfoort
schutting Goes
schutting Loenen
schutting Staphorst
schutting Vijfhuizen
schutting Hengelo
schutting Heesch
schutting Wijk en Aalburg