Schutting Dieteren

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Dieteren? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Dieteren. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schutting is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dieteren

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Dieteren bent u zeker van een goed resultaat met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Dieteren vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 andere hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Dieteren.

Tuinschermen Dieteren

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Dieteren

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Dieteren.

Een tuinafscheiding plaatsen Dieteren hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Dieteren is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Dieteren. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Misschien hebben we Dieteren voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Dieteren.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Dieteren gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Dieteren

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Dieteren is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Tuindeur Dieteren

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
U kunt kiezen uit meerdere modellen poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Anna-Paulowna
schutting Vierlingsbeek
schutting Vorden
schutting Simpelveld
schutting Luyksgestel
schutting Albergen
schutting Zuidland
schutting Grootegast
schutting Spakenburg
schutting Tholen
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Rijswijk