Schutting Dieteren

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Dieteren? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe erfafscheiding. We kunnen meestal binnen 2 weken een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met bedreven medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van erfafscheidingen. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Dieteren

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Dieteren.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Dieteren is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al snel een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze erfafscheiding foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben wij bij u in Dieteren voorheen een erfafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Erfafscheiding kopen Dieteren. Het was nog nooit zo simpel! De volgende fraaie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Dieteren.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Dieteren

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Tuindeur

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Huissen
schutting Huizen
schutting Utrecht
schutting Oostburg
schutting Woudenberg
schutting Rolde
schutting Beesd
schutting Oostrum
schutting Vlodrop
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Holwerd
schutting Borne