Schutting Menaldum

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting in Menaldum? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk anders zijn. Wij bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Menaldum

De houten schutting vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De basis van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier andere houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de erfafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Menaldum.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Menaldum is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al gauw een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 72% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres bij u in Menaldum? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of schutting bij u in Menaldum plaatsen:

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Menaldum

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Heteren
schutting Hank
schutting Stadskanaal
schutting Oostburg
schutting Ridderkerk
schutting Dreumel
schutting Achterveld
schutting Waardenburg
schutting Werkhoven
schutting Heijen
schutting Vollenhove
schutting Heerhugowaard