Schutting Menaldum

Rond aan het kijken voor een beton schutting Menaldum? Wij kunnen uw schutting Menaldum leveren of plaatsen de nieuwe schutting Menaldum bekwaam en snel voor u. Het zetten van een een schutting Menaldum kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Menaldum

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen Menaldum. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. De palen van dit type schutting Menaldum zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Wij kunnen vier andere houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Menaldum.

Tuinschermen Menaldum

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Menaldum

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Menaldum uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Menaldum.

Een schutting plaatsen Menaldum hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Menaldum is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een tuinschutting Menaldum die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Wellicht hebben we Menaldum eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Menaldum bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schuttingen Menaldum.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Menaldum

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Menaldum is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Menaldum heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Menaldum

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit meerdere soorten poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Klundert
schutting Arkel
schutting Berkel-Enschot
schutting Rhoon
schutting Dieteren
schutting Kesteren
schutting Alverna
schutting Oud-Beijerland
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Oostburg
schutting Heesch
schutting Haalderen