Schutting Sint-Margriete-Houtem

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Sint-Margriete-Houtem? Wij kunnen uw schuttingen Sint-Margriete-Houtem leveren of monteren uw nieuwe schuttingen Sint-Margriete-Houtem vakkundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het zetten van de schuttingen is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Margriete-Houtem

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Sint-Margriete-Houtem, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Sint-Margriete-Houtem gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Sint-Margriete-Houtem.

Tuin schermen Sint-Margriete-Houtem

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Sint-Margriete-Houtem

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Sint-Margriete-Houtem: Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Sint-Margriete-Houtem.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Sint-Margriete-Houtem is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een tuinschutting Sint-Margriete-Houtem die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 85% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres Sint-Margriete-Houtem? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type schuttingen of schutting Sint-Margriete-Houtem zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Sint-Margriete-Houtem gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Sint-Margriete-Houtem

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Sint-Margriete-Houtem nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Sint-Margriete-Houtem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Sint-Margriete-Houtem

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuin poorten.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Duiven
schutting Scheemda
schutting Vinkeveen
schutting Achterveld
schutting Rheden
schutting Nuth
schutting Kapelle
schutting Sint Annaparochie
schutting Klundert
schutting Ittervoort
schutting Hoven
schutting Clinge