Schutting Ottersum

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Ottersum? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting Ottersum. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ottersum

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Ottersum, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Ottersum gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. De basis van dit type schuttingen Ottersum bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Ottersum.

Tuinschermen Ottersum

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Ottersum

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Ottersum uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Ottersum.

Een tuinafscheiding kopen Ottersum hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Ottersum is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een schutting Ottersum die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 71% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Ottersum? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! De volgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Ottersum.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Ottersum gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout en luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Ottersum

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Ottersum is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort Ottersum

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 210cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hippolytushoef
schutting Heel
schutting Ederveen
schutting Meijel
schutting Ter Apel
schutting Hasselt
schutting Wehl
schutting Utrecht
schutting Haalderen
schutting Schoorl
schutting Noordwijkerhout
schutting Vaassen