Schutting Ottersum

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Ottersum? Prins schuttingen kan uw schutting leveren of plaatsen uw nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de erfafscheiding is ca. 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u zeker van een perfect resultaat met juiste garanties. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Ottersum

Een houten schutting vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Ottersum.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw huis in Ottersum is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een schutting die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Ottersum? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Erfafscheiding kopen Ottersum. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u de erfafscheidingen die we plaatsen in Ottersum. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Ottersum

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Heiloo
schutting Albergen
schutting Fijnaart
schutting Aduard
schutting Hardenberg
schutting Hardegarijp
schutting Uddel
schutting Hoogerheide
schutting Sint Annaland
schutting Drunen
schutting Bodegraven
schutting Heeswijk-Dinther