Schutting Ottersum

Op internet aan het kijken voor een moderne schutting Ottersum? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne tuinschutting Ottersum. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ottersum

Wij werken alleen met bedreven personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen Ottersum. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Ottersum gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de particulieren. Het grote voordeel van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Ottersum.

Tuinschermen Ottersum

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Ottersum

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Ottersum uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Ottersum.

Een tuinafscheiding plaatsen Ottersum hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Ottersum is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Ottersum zal tegenkomen voor uw woning in Ottersum. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een adres Ottersum.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Ottersum. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Ottersum gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Ottersum

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Ottersum is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Ottersum heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Ottersum

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oostrum
schutting Haaften
schutting Sint Oedenrode
schutting Oeffelt
schutting Nieuwleusen
schutting Vaals
schutting Heino
schutting Ooltgensplaat
schutting Buitenpost
schutting Riel
schutting Oldemarkt
schutting Oosterhesselen