Schutting Gasselternijveen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Gasselternijveen? Wij kunnen uw schutting Gasselternijveen op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schuttingen Gasselternijveen vakkundig en snel voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gasselternijveen

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Gasselternijveen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk anders zijn. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Gasselternijveen erg gewild, tegenwoordig zoeken minder mensen voor dit type schutting. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de consumenten. De fundering van dit type tuinafscheidingen Gasselternijveen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Gasselternijveen.

Tuinschermen Gasselternijveen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Gasselternijveen

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Gasselternijveen uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Gasselternijveen die jaren lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Gasselternijveen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Gasselternijveen is nu erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Gasselternijveen. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben wij Gasselternijveen voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Gasselternijveen. Het was nog nooit zo simpel! Hier vind u alle schuttingen die we leveren Gasselternijveen. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Gasselternijveen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Gasselternijveen

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Gasselternijveen niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Gasselternijveen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Gasselternijveen

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Renswoude
schutting Someren
schutting Standdaarbuiten
schutting Dieteren
schutting Odoorn
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting De Lutte
schutting Stolwijk
schutting Oosterland
schutting Hank
schutting Ulrum
schutting Blerick