Schutting Gasselternijveen

Op zoek naar een nieuwe schutting Gasselternijveen? Wij zijn de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Gasselternijveen. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gasselternijveen

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Gasselternijveen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Elke tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Gasselternijveen erg populair, hedendaags zoeken minder mensen voor dit type tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de palen niet van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Gasselternijveen.

Tuin schermen Gasselternijveen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Gasselternijveen

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Gasselternijveen die jaren lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Gasselternijveen.

Een tuinafscheiding plaatsen Gasselternijveen hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Gasselternijveen is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Gasselternijveen. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Of verzoek ons om een adres Gasselternijveen.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Tuinafscheiding kopen Gasselternijveen. Het was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle schuttingen die we leveren Gasselternijveen. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Gasselternijveen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Gasselternijveen

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Gasselternijveen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Gasselternijveen

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Spijkenisse
schutting Vogelwaarde
schutting Musselkanaal
schutting Geertruidenberg
schutting Goes
schutting Hoorn
schutting Veendam
schutting Harlingen
schutting Roelofsarendsveen
schutting Vaassen
schutting Ter Aar
schutting Roelofsarendsveen