Schutting Gasselternijveen

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting in Gasselternijveen? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de erfafscheiding is circa 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde bouwers die niks anders uitvoeren dan erfafscheidingen bouwen kunnen de tuinafscheiding foutloos plaatsen. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Gasselternijveen

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De palen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Gasselternijveen.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Gasselternijveen is nu erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Gasselternijveen. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin bij u in Gasselternijveen.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! De volgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Gasselternijveen.

Erfafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Gasselternijveen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk.

Poortdeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Ootmarsum
schutting Barneveld
schutting Putten
schutting Kessel
schutting Molenhoek
schutting Ameide
schutting Leeuwarden
schutting Maartensdijk
schutting Beesd
schutting Harkema
schutting Nieuwstadt
schutting Culemborg