Schutting Zeist

Op zoek naar een hout beton schutting Zeist? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Zeist. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zeist

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Zeist bent u zeker van een degelijk resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin meestal afwijkend zijn. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Zeist.

Tuin schermen Zeist

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Zeist

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Zeist: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Zeist die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Zeist.

Een schutting plaatsen Zeist hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Zeist is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al gauw een schutting Zeist die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Zeist? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Zeist bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting Zeist gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Zeist

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor beton schutting Zeist. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Zeist

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leimuiden
schutting Rucphen
schutting Monnickendam
schutting Anna-Paulowna
schutting Budel
schutting Heerjansdam
schutting Dieren
schutting Musselkanaal
schutting Druten
schutting Rhenen
schutting Nuenen
schutting Hoogeveen