Schutting Zeist

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Zeist? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe erfafscheiding. We kunnen meestal binnen 20 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan erfafscheidingen zetten kunnen de betonschutting perfect plaatsen. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Zeist

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor deze categorie schutting. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de klanten. Het grote pluspunt van deze categorie erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Zeist.

Een schutting plaatsen in Zeist hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Zeist is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin in Zeist. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 72% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van de erfafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Zoekt u een referentie tuin bij u in Zeist? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze onderstaande moderne erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Zeist.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Zeist

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Leimuiden
schutting Berg
schutting Bathmen
schutting Bergen
schutting Rijsbergen
schutting Mijnsheerenland
schutting Haaften
schutting Hilvarenbeek
schutting Oosterhout
schutting Standdaarbuiten
schutting Sint Odiliënberg
schutting Witmarsum