Schutting Aartselaar

Op internet aan het zoeken voor een luxe schutting Aartselaar? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Aartselaar. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Aartselaar

We werken enkel met bedreven personeel die niks anders doen dan het bouwen van schutting Aartselaar. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Aartselaar vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de particulieren. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor zeer geschikt voor tuinafscheidingen Aartselaar. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Aartselaar.

Tuinschermen Aartselaar

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Aartselaar

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Aartselaar: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Aartselaar.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Aartselaar is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting Aartselaar zal aantreffen voor uw woning in Aartselaar. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 71% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Zoekt u een referentie adres Aartselaar? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De volgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Aartselaar.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Aartselaar van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout met Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Aartselaar

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Aartselaar is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Aartselaar heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Aartselaar

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Middelstum
schutting Baarle-Nassau
schutting Muntendam
schutting Lieshout
schutting Wagenborgen
schutting Onstwedde
schutting Bergschenhoek
schutting Vuren
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Echt
schutting Sint Maartensdijk
schutting Zevenhuizen