Schutting Aartselaar

Rond aan het kijken voor een beton schutting Aartselaar? Prins schuttingen kan de schutting Aartselaar op locatie brengen of monteren uw nieuwe schuttingen Aartselaar bekwaam en vlug voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de schutting is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Aartselaar

We werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Aartselaar. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin doorgaans ongelijk zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type schutting Aartselaar zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Aartselaar.

Tuinschermen Aartselaar

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Aartselaar

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Aartselaar: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Aartselaar.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Aartselaar is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Aartselaar. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de schutting foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Aartselaar.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Aartselaar bouwen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Aartselaar van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Aartselaar

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Aartselaar is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Aartselaar

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Limbricht
schutting Emmer-Compascuum
schutting Loenen
schutting Lith
schutting Bussum
schutting Brielle
schutting Nederweert
schutting Groesbeek
schutting Baflo
schutting Fijnaart
schutting Julianadorp
schutting Muiderberg