Schutting Affligem

Op zoek naar een hout beton schutting Affligem? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Affligem. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Affligem

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Affligem bent u verzekerd van een goed resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin meestal afwijkend zijn. We zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Affligem vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting Affligem zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Affligem.

Tuin schermen Affligem

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Affligem

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Affligem uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Affligem.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Affligem is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Affligem zult aantreffen voor uw woning in Affligem. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze klanten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie adres Affligem.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Schutting kopen Affligem. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Affligem plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Affligem van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Affligem

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Affligem niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Affligem

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan een keuze maken uit meerdere type tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Eijsden
schutting Veen
schutting Tweede Exloërmond
schutting Opheusden
schutting Wageningen
schutting Warmenhuizen
schutting Moergestel
schutting Lage Zwaluwe
schutting Lienden
schutting Loenen
schutting Menaldum
schutting Weerselo