Schutting Hemiksem

Op zoek naar een luxe schutting Hemiksem? Prins schuttingen kan de schutting Hemiksem op locatie brengen of installeren uw nieuwe schuttingen Hemiksem vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hemiksem

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Hemiksem, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin dikwijls anders zijn. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Hemiksem.

Tuinschermen Hemiksem

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Hemiksem

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Hemiksem.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Hemiksem is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een schutting Hemiksem die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Hemiksem? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Hemiksem. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schuttingen Hemiksem.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Hemiksem

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat de beton schutting Hemiksem is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Hemiksem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Hemiksem

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Pijnacker
schutting Dokkum
schutting Bennebroek
schutting Dieteren
schutting Huizen
schutting Aalst
schutting Hoorn
schutting Almere-Stad
schutting Wezep
schutting Ravenstein
schutting Gouda
schutting Wanssum