Schutting Hemiksem

Op zoek naar een luxe schutting Hemiksem? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Hemiksem. Het monteren van een een schutting Hemiksem kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hemiksem

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Hemiksem foutloos monteren. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Hemiksem gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Hemiksem bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is hier door uitermate bestemd voor schuttingen Hemiksem. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Hemiksem.

Tuin schermen Hemiksem

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Hemiksem

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Hemiksem: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Hemiksem.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Hemiksem is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Hemiksem. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij Hemiksem eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Hemiksem. Dat was nog nooit zo simpel! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Hemiksem plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Hemiksem gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Hemiksem

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat de betonschutting Hemiksem is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Hemiksem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Hemiksem

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kan een keuze maken uit verschillende soorten poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 270cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Berghem
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Nieuw Bergen
schutting Ittervoort
schutting Leuth
schutting Roden
schutting Assendelft
schutting Lichtenvoorde
schutting Bovenkarspel
schutting Soesterberg
schutting Hattem
schutting Loppersum