Schutting Boortmeerbeek

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting Boortmeerbeek? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Boortmeerbeek. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de tuinafscheiding is plusminus 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen bent u verzekerd van een correct resultaat met uitstekende garanties. Iedere tuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Schutting Boortmeerbeek

De houten schutting vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting Boortmeerbeek zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe tuinafscheiding.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinafscheiding die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Boortmeerbeek.

Een schutting kopen Boortmeerbeek hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Boortmeerbeek is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlot een tuinafscheiding die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Boortmeerbeek.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die we plaatsen Boortmeerbeek. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton tuinafscheiding van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Boortmeerbeek

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 210cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Genemuiden
schutting Haarlem
schutting Klaaswaal
schutting Schaijk
schutting Zutphen
schutting Bennebroek
schutting Klazienaveen
schutting Werkendam
schutting Den Burg
schutting Milheeze
schutting Loenen
schutting Bolsward