Schutting Boortmeerbeek

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Boortmeerbeek? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Boortmeerbeek. Het plaatsen van een schuttingen Boortmeerbeek kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Boortmeerbeek

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Boortmeerbeek perfect monteren. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Boortmeerbeek vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type tuinafscheidingen Boortmeerbeek bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor schuttingen Boortmeerbeek. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Boortmeerbeek.

Tuinschermen Boortmeerbeek

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Boortmeerbeek

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Boortmeerbeek.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Boortmeerbeek is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Boortmeerbeek. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van de schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een adres Boortmeerbeek.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Hier vind u alle schuttingen die we zetten Boortmeerbeek. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting Boortmeerbeek.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Boortmeerbeek

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Boortmeerbeek is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Boortmeerbeek

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt kiezen uit diverse modellen tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Helmond
schutting Brakel
schutting Oss
schutting Kwintsheul
schutting Odiliapeel
schutting Petten
schutting Vroomshoop
schutting Kerkdriel
schutting Eefde
schutting Arnhem
schutting Erica
schutting Ospel