Schutting Oevel

Op zoek naar een hout beton schutting Oevel? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinschutting Oevel. Het monteren van een schuttingen Oevel kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oevel

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Oevel foutloos monteren. Iedere achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder onder de klanten. De fundering van dit type tuinafscheidingen Oevel bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Oevel.

Tuin schermen Oevel

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Oevel

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Oevel.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Oevel is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Oevel. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Mogelijk hebben wij Oevel voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Oevel.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Oevel gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Oevel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Oevel is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Oevel

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Duiven
schutting Vollenhove
schutting Schijndel
schutting Ilpendam
schutting Huister Heide
schutting Scherpenzeel
schutting Oosthuizen
schutting Valkenburg
schutting Ter Apel
schutting Oudewater
schutting Meerlo
schutting Mierlo