Schutting Sint-Kwintens-Lennik

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Sint-Kwintens-Lennik? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Sint-Kwintens-Lennik. Het bouwen van een schuttingen Sint-Kwintens-Lennik kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Kwintens-Lennik

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Sint-Kwintens-Lennik foutloos monteren. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Sint-Kwintens-Lennik gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Sint-Kwintens-Lennik. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Sint-Kwintens-Lennik.

Tuinschermen Sint-Kwintens-Lennik

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Sint-Kwintens-Lennik

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Sint-Kwintens-Lennik: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Sint-Kwintens-Lennik die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Sint-Kwintens-Lennik.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Sint-Kwintens-Lennik is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al snel een tuinschutting Sint-Kwintens-Lennik die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Sint-Kwintens-Lennik.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Sint-Kwintens-Lennik. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Sint-Kwintens-Lennik.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Sint-Kwintens-Lennik

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Sint-Kwintens-Lennik nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Sint-Kwintens-Lennik heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Sint-Kwintens-Lennik

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Haelen
schutting Oenkerk
schutting Grijpskerk
schutting Grootebroek
schutting Heerenveen
schutting Leersum
schutting Soerendonk
schutting Emmer-Compascuum
schutting Haaksbergen
schutting Nieuwveen
schutting Diessen
schutting Ter Aar