Schutting Sint-Kwintens-Lennik

Rond aan het kijken voor een beton schutting Sint-Kwintens-Lennik? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Sint-Kwintens-Lennik. Het zetten van een schutting Sint-Kwintens-Lennik kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen bent u zeker van een eerlijk resultaat met juiste garanties. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Schutting Sint-Kwintens-Lennik

De houten tuinafscheiding gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Sint-Kwintens-Lennik zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor zeer geschikt voor schuttingen Sint-Kwintens-Lennik. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinafscheiding

Naast de standaard hout beton tuinafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinafscheiding kopen Sint-Kwintens-Lennik.

Een tuinafscheiding plaatsen Sint-Kwintens-Lennik hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Sint-Kwintens-Lennik is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting zal aantreffen Sint-Kwintens-Lennik. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Sint-Kwintens-Lennik? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Sint-Kwintens-Lennik bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Sint-Kwintens-Lennik

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poort

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Zeist
schutting Rhenen
schutting Kollum
schutting Alblasserdam
schutting Nunspeet
schutting Nibbixwoud
schutting Odiliapeel
schutting Eerbeek
schutting Lexmond
schutting Heerjansdam
schutting Abbekerk
schutting Bovenkarspel