Schutting Onstwedde

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Onstwedde? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton erfafscheiding. We kunnen normaliter binnen 15 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde bouwers die niks anders doen dan erfafscheidingen monteren kunnen de tuinafscheiding foutloos plaatsen. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Onstwedde

De houten schutting gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Onstwedde.

Een schutting kopen in Onstwedde hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Onstwedde is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting zal aantreffen bij u in Onstwedde. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Onstwedde.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Schutting kopen Onstwedde. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we plaatsen in Onstwedde. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Onstwedde

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Poort

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende poortdeuren.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Stiens
schutting Sambeek
schutting Hengelo
schutting Lierop
schutting Andijk
schutting Brielle
schutting Breskens
schutting Strijen
schutting Dussen
schutting Werkhoven
schutting Beek en Donk
schutting Arnhem