Schutting Onstwedde

Op zoek naar een nieuwe schutting Onstwedde? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting Onstwedde. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Onstwedde

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Onstwedde bent u zeker van een degelijk eind resultaat met juiste garanties. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin meestal afwijkend zijn. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de klanten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Onstwedde. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Onstwedde.

Tuinschermen Onstwedde

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Onstwedde

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Onstwedde die lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Onstwedde.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Onstwedde is nu erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Onstwedde. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres Onstwedde.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Onstwedde bouwen:

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Onstwedde.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Onstwedde

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Onstwedde is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Onstwedde heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Onstwedde

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt kiezen uit meerdere type tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oostzaan
schutting Witmarsum
schutting Geldermalsen
schutting Aarle-Rixtel
schutting Vijfhuizen
schutting Andel
schutting Stolwijk
schutting Brummen
schutting Linne
schutting Hoogwoud
schutting Rotterdam
schutting Geffen