Schutting Onstwedde

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Onstwedde? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Onstwedde. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Onstwedde

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Onstwedde correct plaatsen. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Onstwedde erg gewild, hedendaags zoeken minder mensen voor dit type tuinafscheiding. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Onstwedde bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Onstwedde.

Tuin schermen Onstwedde

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Onstwedde

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Onstwedde.

Een tuinafscheiding kopen Onstwedde hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Onstwedde is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Onstwedde. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie tuin Onstwedde? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! De volgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Onstwedde.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Onstwedde van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Onstwedde

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Onstwedde is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Onstwedde heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Onstwedde

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan een keuze maken uit verschillende type tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ursem
schutting Surhuisterveen
schutting Zevenbergen
schutting Meijel
schutting Geertruidenberg
schutting Stein
schutting Leeuwarden
schutting Balk
schutting Blerick
schutting Boekel
schutting Bergen
schutting Nieuwegein