Schutting Kesselt

Op zoek naar een moderne schutting Kesselt? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinschutting Kesselt. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kesselt

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Kesselt perfect monteren. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk ongelijk zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Kesselt vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Kesselt bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor tuinafscheidingen Kesselt. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Kesselt.

Tuin schermen Kesselt

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Kesselt

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Kesselt.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Kesselt is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een schutting Kesselt die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben wij Kesselt eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Kesselt. Het was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we plaatsen Kesselt. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton Schutting Kesselt gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout en Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Kesselt

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Kesselt is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Poortdeur Kesselt

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting ‘s-Gravenzande
schutting Westervoort
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Broek op Langedijk
schutting Uitgeest
schutting Dodewaard
schutting Vaassen
schutting Stellendam
schutting Oosterwolde
schutting Susteren
schutting Heythuysen
schutting Eefde