Schutting Neeroeteren

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Neeroeteren? Wij kunnen uw schuttingen Neeroeteren leveren of monteren de nieuwe schuttingen Neeroeteren bekwaam en vlug voor u. Het plaatsen van een een schutting Neeroeteren kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Neeroeteren

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Neeroeteren foutloos plaatsen. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De palen van deze soort tuinafscheiding Neeroeteren zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Neeroeteren. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Neeroeteren.

Tuinschermen Neeroeteren

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Neeroeteren

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Neeroeteren.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Neeroeteren is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een tuinschutting Neeroeteren die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 70% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van onze schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres Neeroeteren? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Neeroeteren. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schutting Neeroeteren.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Neeroeteren

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Neeroeteren is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Neeroeteren

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Susteren
schutting Giesbeek
schutting Helvoirt
schutting Borgharen
schutting Gasselternijveen
schutting Sambeek
schutting Best
schutting Neer
schutting Uden
schutting Olst
schutting Waalre
schutting Kwintsheul