Schutting Deest

Rond aan het kijken voor een beton schutting Deest? Wij kunnen de schuttingen Deest op locatie brengen of monteren uw nieuwe schuttingen Deest vakkundig en snel voor u. Het bouwen van een een schutting Deest kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Deest

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schutting Deest, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Deest gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Deest zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Deest.

Tuin schermen Deest

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Deest

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Deest die jaren lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Deest.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Deest is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een schutting Deest die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Mogelijk hebben we Deest voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Deest. Dat was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u de schuttingen die we plaatsen Deest. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Schuttingen Deest gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Deest

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Deest niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Deest

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit diverse modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 270cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Malden
schutting Den Burg
schutting Sint Oedenrode
schutting Oud-Heusden
schutting Wolfheze
schutting Dedemsvaart
schutting Ridderkerk
schutting Arnemuiden
schutting Marknesse
schutting Stiens
schutting Den Dungen
schutting Ter Apel