Schutting Deest

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Deest? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Deest kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met bedreven schuttingbouwers welke niets anders verrichten dan het monteren van schuttingen. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin doorgaans anders zijn. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Deest

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder onder de consumenten. De palen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor bijzonder bestemd voor erfafscheidingen. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Deest.

Een erfafscheiding kopen in Deest hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Deest is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Deest. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze consumenten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres bij u in Deest? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Deest. Het was nog nooit zo simpel! De onderstaande fraaie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Deest.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Deest

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Poort

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Simpelveld
schutting Leerdam
schutting Maastricht
schutting Staphorst
schutting Asten
schutting Koudekerke
schutting Kapelle
schutting Kerkrade
schutting Zaltbommel
schutting Liempde
schutting Scheemda
schutting Lienden