Schutting Lippelo

Op zoek naar een nieuwe schutting Lippelo? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Lippelo. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lippelo

Wij werken uitsluitend met bedreven medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Lippelo. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van onze bouwers.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Lippelo. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Lippelo.

Tuinschermen Lippelo

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Lippelo

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Lippelo uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Lippelo.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Lippelo is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een tuinschutting Lippelo die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Lippelo? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de schuttingen die wij leveren Lippelo. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Lippelo gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Lippelo

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Lippelo is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Lippelo heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Lippelo

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hengelo
schutting Klundert
schutting Heukelum
schutting Zwanenburg
schutting Wierden
schutting Lichtenvoorde
schutting Schipluiden
schutting Langenboom
schutting Lunteren
schutting Breugel
schutting Stramproy
schutting Panningen