Schutting Lippelo

Op zoek naar een luxe schutting Lippelo? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Lippelo. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lippelo

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Lippelo correct monteren. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. De fundering van dit type schuttingen Lippelo bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Lippelo.

Tuinschermen Lippelo

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Lippelo

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Lippelo die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Lippelo.

Een schutting plaatsen Lippelo hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Lippelo is nu erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Lippelo. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben wij Lippelo voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Lippelo. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinschutting Lippelo van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Lippelo

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor beton schutting Lippelo. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Lippelo heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Lippelo

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 210cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lochem
schutting Nieuwendijk
schutting Zierikzee
schutting Scheemda
schutting Weert
schutting Steenwijk
schutting Kamperland
schutting Ridderkerk
schutting Roosendaal
schutting Zwartemeer
schutting Baflo
schutting Geesteren