Schutting Ederveen

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Ederveen? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schutting vakkundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schutting is circa 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u zeker van een perfect eind resultaat met juiste garanties. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Ederveen

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor dit type erfafscheiding. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Bangkirai hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Ederveen.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Ederveen is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting zal aantreffen bij u in Ederveen. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van de erfafscheiding foto’s op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Misschien hebben we bij u in Ederveen voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Ederveen.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Ederveen

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
U kunt kiezen uit meerdere type tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Twello
schutting Heeze
schutting Hellendoorn
schutting Venray
schutting Heusden
schutting Klazienaveen
schutting Cadier en Keer
schutting Nijkerkerveen
schutting Steenwijk
schutting Wieringerwerf
schutting Monster
schutting Nunspeet