Schutting Ederveen

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Ederveen? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Ederveen. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ederveen

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Ederveen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze categorie tuinafscheiding is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Ederveen.

Tuin schermen Ederveen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Ederveen

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Ederveen.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin Ederveen is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al vlot een tuinschutting Ederveen die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin Ederveen? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Ederveen plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schuttingen Ederveen.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Ederveen

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Ederveen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Ederveen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Ederveen

Een poort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kunt kiezen uit verschillende type tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Klimmen
schutting Zundert
schutting Hulsen
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Muntendam
schutting Middelrode
schutting Haaren
schutting Well
schutting Vogelwaarde
schutting IJsselstein
schutting Willemstad
schutting Middenbeemster