Schutting Ederveen

Op zoek naar een moderne schutting Ederveen? Prins schuttingen kan de schuttingen Ederveen leveren of installeren de nieuwe schuttingen Ederveen vakbekwaam en snel voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het bouwen van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ederveen

We werken enkel met bedreven schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schutting Ederveen. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Ederveen vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De palen van deze soort schutting Ederveen zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Ederveen.

Tuinschermen Ederveen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Ederveen

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Ederveen uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Ederveen.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Ederveen is hedendaags erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Ederveen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie tuin Ederveen? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Ederveen bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Ederveen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Ederveen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Ederveen is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Ederveen

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Moergestel
schutting Roermond
schutting Muntendam
schutting Goes
schutting Kampen
schutting Heerhugowaard
schutting Roden
schutting Zegveld
schutting Zevenbergen
schutting Sint Maartensdijk
schutting Urk
schutting Nieuw-Weerdinge