Schutting Bleiswijk

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Bleiswijk? Prins schuttingen kan de schutting leveren of zetten de nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Bleiswijk kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Bleiswijk

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor deze categorie erfafscheiding. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton erfafscheiding. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom zeer bestemd voor erfafscheidingen. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Erfafscheiding plaatsen Bleiswijk.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin in Bleiswijk is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al gauw een schutting die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Mogelijk hebben we bij u in Bleiswijk eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Erfafscheiding kopen Bleiswijk. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de schuttingen die wij plaatsen in Bleiswijk. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Bleiswijk

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Tuindeur

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kunt kiezen uit verscheidene soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Surhuisterveen
schutting Alphen
schutting Oldemarkt
schutting Zwartewaal
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Sint Philipsland
schutting Doorwerth
schutting Volkel
schutting Vijfhuizen
schutting Berlicum
schutting Middelharnis
schutting Staphorst