Schutting Bleiswijk

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Bleiswijk? Wij kunnen de schutting Bleiswijk leveren of zetten uw nieuwe schuttingen Bleiswijk deskundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bleiswijk

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Bleiswijk, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Bleiswijk gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De palen van deze soort schutting Bleiswijk zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom buitengewoon bestemd voor schuttingen Bleiswijk. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Bleiswijk.

Tuin schermen Bleiswijk

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Bleiswijk

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Bleiswijk uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Bleiswijk: Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Bleiswijk die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Bleiswijk.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Bleiswijk is nu erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Bleiswijk die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we Bleiswijk voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! De navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Bleiswijk.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Bleiswijk.

Semi luxe schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Bleiswijk

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Bleiswijk nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Bleiswijk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Bleiswijk

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuindeuren.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Tolkamer
schutting Nederhorst
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Roosendaal
schutting Dodewaard
schutting Doornenburg
schutting Afferden
schutting Driel
schutting Kessel
schutting Gorinchem
schutting Erp
schutting Bladel