Schutting Druten

Rond aan het kijken voor een beton schutting Druten? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het installeren van uw schutting Druten. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de offerte en het bouwen van de schuttingen is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Druten

Onze ervaren bouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Druten perfect plaatsen. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Druten gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De palen van deze soort schutting Druten zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Druten.

Tuinschermen Druten

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Druten

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Druten.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Druten is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een schutting Druten die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin Druten.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Druten zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinschutting Druten van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Druten

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Druten is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Druten heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Druten

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuin poorten.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Renkum
schutting Lochem
schutting Heeten
schutting Sneek
schutting Lichtenvoorde
schutting Rhoon
schutting Waardenburg
schutting Druten
schutting Edam
schutting Oostvoorne
schutting Renkum
schutting Akersloot