Schutting Druten

Op internet aan het zoeken voor een hout beton schutting in Druten? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de erfafscheiding is ca. 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan erfafscheidingen zetten kunnen de luxe schutting foutloos plaatsen. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Druten

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door uiterst bestemd voor schuttingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Druten.

Een schutting plaatsen in Druten hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Druten is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting zal aantreffen bij u in Druten. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Druten? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting bij u in Druten zetten:

Erfafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Druten

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poort

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Mierlo
schutting Wierden
schutting Doetinchem
schutting Odijk
schutting Loon op Zand
schutting Geleen
schutting Oldebroek
schutting Aarle-Rixtel
schutting Grave
schutting Strijen
schutting Eelde
schutting Standdaarbuiten