Schutting Druten

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting Druten? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe tuinschutting Druten. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schuttingen is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Druten

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Druten, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Druten gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Druten zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor tuinafscheidingen Druten. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Druten.

Tuin schermen Druten

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Druten

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Druten.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Druten is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Druten die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres Druten? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Druten. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Deze volgende moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Druten.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Schuttingen Druten gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Druten

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor betonschuttingen Druten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Druten

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuindeuren.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 250cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Baexem
schutting Maassluis
schutting Haalderen
schutting Dokkum
schutting Diepenveen
schutting Wamel
schutting Arnemuiden
schutting Sint Maartensdijk
schutting Tegelen
schutting Zegge
schutting Oirschot
schutting Loosdrecht