Schutting Piringen

Op zoek naar een nieuwe schutting Piringen? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Piringen. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Piringen

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Piringen bent u verzekerd van een eerlijk resultaat met juiste garanties. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd anders zijn. Wij bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Piringen.

Tuinschermen Piringen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Piringen

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Piringen.

Een tuinafscheiding plaatsen Piringen hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Piringen is hedendaags erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Piringen. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Piringen? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Deze volgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Piringen.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Piringen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Piringen

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Piringen niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Piringen

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bunschoten
schutting Nieuwe Pekela
schutting Alverna
schutting Sint Oedenrode
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Liessel
schutting Waardenburg
schutting Philippine
schutting Kampen
schutting Nieuwkuijk
schutting Rijsbergen
schutting Gameren