Schutting Piringen

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Piringen? Prins schuttingen kan uw schuttingen Piringen leveren of zetten uw nieuwe schuttingen Piringen deskundig en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Piringen

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Piringen bent u verzekerd van een correct eind resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls anders zijn. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Piringen erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie schutting. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De palen van dit type tuinafscheiding Piringen zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Piringen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Piringen.

Tuin schermen Piringen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Piringen

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Piringen die lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Piringen.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Piringen is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting Piringen zal aantreffen voor uw woning in Piringen. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een tuin Piringen.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Piringen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Piringen plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Piringen van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Piringen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Piringen niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Piringen

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt een keuze maken uit meerdere soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heino
schutting Mook
schutting Zevenaar
schutting Willemstad
schutting Gorredijk
schutting Leegkerk
schutting Opheusden
schutting Limbricht
schutting Teteringen
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Valkenburg
schutting Maasland