Schutting Minnertsga

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Minnertsga? Wij zijn de expert van Nederland in het installeren van schuttingen Minnertsga. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Minnertsga

Wij werken enkel met bedreven medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schutting Minnertsga. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Minnertsga erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor deze soort schutting. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort schutting Minnertsga zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Minnertsga.

Tuinschermen Minnertsga

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Minnertsga

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Minnertsga die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Minnertsga.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Minnertsga is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting Minnertsga zal vinden voor uw woning in Minnertsga. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of vraag ons om een adres Minnertsga.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Minnertsga.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Minnertsga gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Minnertsga

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat de betonschutting Minnertsga is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Minnertsga heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Minnertsga

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
U kunt een keuze maken uit meerdere soorten tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Odiliapeel
schutting Asten
schutting Wapenveld
schutting Assen
schutting Warffum
schutting Langenboom
schutting Monster
schutting Gorinchem
schutting Oldebroek
schutting Annen
schutting Heerhugowaard
schutting Dinxperlo