Schutting Minnertsga

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting in Minnertsga? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het plaatsen van de erfafscheiding is circa 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met bedreven personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van erfafscheidingen. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Minnertsga

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor dit type schutting. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Het tuin scherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Erfafscheiding kopen Minnertsga.

Een erfafscheiding kopen in Minnertsga hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Minnertsga is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze consumenten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben wij bij u in Minnertsga eerder een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Minnertsga. Het was nog nooit zo makkelijk! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting bij u in Minnertsga zetten:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Minnertsga

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Poortdeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Hellendoorn
schutting Opheusden
schutting Asten
schutting Nieuwendijk
schutting Streefkerk
schutting Eibergen
schutting Geldermalsen
schutting Vuren
schutting Horst
schutting Kapelle
schutting Schagen
schutting Spaubeek