Schutting Minnertsga

Op zoek naar een luxe schutting Minnertsga? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Minnertsga. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Minnertsga

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schutting Minnertsga bent u zeker van een degelijk eindproduct met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin altijd anders zijn. We zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Minnertsga vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. De palen van dit type tuinafscheiding Minnertsga zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Minnertsga.

Tuinschermen Minnertsga

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Minnertsga

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Minnertsga die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Minnertsga.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Minnertsga is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Minnertsga die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben wij Minnertsga voorheen een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting Minnertsga plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Minnertsga gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Minnertsga

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Minnertsga. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Minnertsga

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan een keuze maken uit diverse type tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Delfzijl
schutting Purmerend
schutting Middelrode
schutting Gulpen
schutting Waarland
schutting IJsselstein
schutting Loenen
schutting Drunen
schutting Vlagtwedde
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Nagele
schutting Sliedrecht