Schutting Sint Willebrord

Op zoek naar een nieuwe schutting Sint Willebrord? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Sint Willebrord. Het zetten van een een schutting Sint Willebrord kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint Willebrord

Onze ervaren bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Sint Willebrord foutloos plaatsen. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Sint Willebrord bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom bijzonder bestemd voor tuinafscheidingen Sint Willebrord. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Sint Willebrord.

Tuinschermen Sint Willebrord

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Sint Willebrord

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Sint Willebrord.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Sint Willebrord is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Sint Willebrord. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Wellicht hebben wij Sint Willebrord eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Sint Willebrord. Dat was nog nooit zo simpel! Hier vind u de tuinafscheidingen die we zetten Sint Willebrord. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Sint Willebrord van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Sint Willebrord

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor beton schutting Sint Willebrord. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Sint Willebrord

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
U kan een keuze maken uit verschillende type poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 210cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wapenveld
schutting Zeeland
schutting Aalden
schutting Bodegraven
schutting Utrecht
schutting Rolde
schutting Muiderberg
schutting Beilen
schutting Coevorden
schutting Malden
schutting Andel
schutting Hollandscheveld