Schutting Sint Willebrord

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting Sint Willebrord? Wij kunnen uw schuttingen Sint Willebrord bezorgen of monteren de nieuwe schuttingen Sint Willebrord bekwaam en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint Willebrord

Onze bedreven bouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Sint Willebrord foutloos zetten. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Sint Willebrord erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor deze categorie schutting. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Sint Willebrord.

Tuin schermen Sint Willebrord

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Sint Willebrord

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Sint Willebrord uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Sint Willebrord: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Sint Willebrord.

Een schutting plaatsen Sint Willebrord hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Sint Willebrord is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google en u vind al vlug een tuinschutting Sint Willebrord die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 73% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we Sint Willebrord voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Tuinafscheiding kopen Sint Willebrord. Dat was nog nooit zo simpel! Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Sint Willebrord.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinschutting Sint Willebrord van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Sint Willebrord

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Sint Willebrord is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Sint Willebrord

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuw-Beijerland
schutting Eemnes
schutting Landsmeer
schutting ‘t Harde
schutting Molenhoek
schutting Nieuwkoop
schutting Angeren
schutting Poortugaal
schutting Geffen
schutting Eelde
schutting Beekbergen
schutting Genemuiden