Schutting Sint-Willebrord

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Sint-Willebrord? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is plusminus 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Sint-Willebrord

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Sint-Willebrord.

Een schutting kopen in Sint-Willebrord hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Sint-Willebrord is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Sint-Willebrord. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de erfafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres bij u in Sint-Willebrord? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Erfafscheiding kopen Sint-Willebrord. Dat was nog nooit zo simpel! Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Sint-Willebrord.

Schutting soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Sint-Willebrord

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kan een keuze maken uit verschillende type tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Hilversum
schutting Haarlem
schutting Vroomshoop
schutting IJmond
schutting Rheden
schutting Tegelen
schutting Muntendam
schutting Uitgeest
schutting Barendrecht
schutting Grootebroek
schutting Breukelen
schutting Assendelft